Wednesday, August 30, 2017

[UPDATE] DELTA v4.4.1 [BASE v3.3.7.97]


Changelog :

  • Fix Emoticon Input on Profile
  • Fix Status Bar Color on Android M
  • Facebook Navigation Icon


Features :

  • Custom Theme (Light, Dark, Transparent)
  • Primary and Accent Color Scheme
  • Coloring System Bar (>Lolipop)
  • DP No Crop
  • Save Timed Picture
  • Block Read Status
  • Contact View (Grid and List)
  • Custom Bubble Chat
  • Coloring, Position and Visibility Tab Layout
  • Position and Visibility Chat Filter
  • Change Notification, Connected, No Service, PING and Chat Title Text
  • Change Notification and Splat Icon
  • BOM Text/PING
  • Backup and Restore Data / Chat
  • Fullscreen View
  • Custom Text Style and Color
  • Change Launcher Icon
  • And More..

Download :

15 komentar

bagus cm kurang 1
Cover Profile kok gk da Broo..

yg kmrn kok sering muncul iklan ya bro

Bos kenapa ya dichat ad pemberitahuan pesannya padahal udh dilihat tapi malah nambah tolong fix posisi android M

Thanks gan updatenya, sukses selalu buat Tim Deltalabs
www.goldenfirdaus.com

Maaf gan mau tanya untuk bbm versi ini ngga bs ganti background pake picture lg ya?

Kok ga bisa upload foto di status ya..blank putih mulu

om yoyo.. update buat android o nya ditunggu yah :D

how change text colour broadcash and PING!!! becasue same colour for text in comming and out. please fix it to make. thank's

! BBM won't run unless you update Google Play store

Buble di hp saya gak bisa ganti warna om, coloring bublenya sudah diaktifkan tetap gak bisa.